Pakket

Welke pakketten kunt aanvragen?

Pakket A.
Door uzelf uit te voeren:- Basisfeestbox met standaard uitnodigingen, een compleet draaiboek voor het kinderfeest( meestal inclusief een spannende speurtocht), verkleedkleren(incl. accessoires) voor de themafeestjes, aankledingmateriaal voor de feestruimte(slingers, ballonnen, feesttafelkleed, stoelslingers, enz.), attributen voor de spelletjes, voorleesverhaal, dvd's, themaboeken, diploma's, kleurplaten, kortom van alles en nog wat om het feestje van uw kind super te laten slagen.
Kosten € 47,50,-  elk kind meer € 4,75.

 

Pakket B. 
Door uzelf uit te voeren: -
Basisfeestbox voor 10 kinderen met standaard uitnodigingen, een compleet draaiboek voor het kinderfeest( meestal inclusief een spannende speurtocht), verkleedkleren(incl. accessoires) voor de themafeestjes, aankledingmateriaal voor de feestruimte(slingers, ballonnen, feesttafelkleed, stoelslingers, enz.), attributen voor de spelletjes, voorleesverhaal, dvd's, themaboeken, diploma's, kleurplaten, Creatief pakket, bekers, bordjes en servetten kortom van alles en nog wat om het feestje van uw kind super te laten slagen.
Kosten € 67,50,-  elk kind meer € 6,75.

Pakket C.  

Vanaf 1 Januari 2018 enkel nog op woensdag en zaterdag te boeken.

Door de Toverbol uit te voeren op de Toverbol locatie: -Basisfeestbox met uitnodigingen, een compleet draaiboek voor het kinderfeest( meestal inclusief een spannende speurtocht), verkleedkleren(incl. accessoires) voor de themafeestjes, aankledingmateriaal voor de feestruimte(slingers, ballonnen, feesttafelkleed, stoelslingers, enz.), attributen voor de spelletjes, voorleesverhaal, dvd's, themaboeken, diploma's, kleurplaten, Creatief- of bakactiviteit- pakket, bekers, bordjes en servetten kortom van alles en nog wat om het feestje van uw kind super te laten slagen maar nu uitgevoerd op locatie door de toverbol meestal i.s.m. MBO-studenten.
Kosten:

Kinderen tot 6 jaar      : € 9,50 per kind(min.aantal kinderen 5) Duur feestje 2 u.

Kinderen vanaf 6 jaar: € 10,50 per kind(min.aantal kinderen 5) Duur feestje 2.30 u.

Bij pakket D is er ook een mogelijkheid om iets te eten, hierbij kan gekozen worden uit:
-patat met knakworst( € 3,00 per kind)
-pannenkoeken (€ 2,00 per kind)
-broodje met knakworst (€ 2,00 per kind)
Ouders van de jarige eten gratis mee!

Dit kunt dan vermelden op het reserveringsformulier Opmerkingen.
in dit geval duurt het feestje een half uur langer. 

De feestjes worden gegeven bij de Toverbol in Raalte.

Op aanvraag in Zwolle of bij u thuis, hiervoor wordt boven de 10 km afstand vanaf Raalte, een meerprijs van € 0,25 p. km. berekend. Vermeld dit dan in de opmerkingen onderaan het reserveringsformulier.

 

 

princess piraat