Home

Mam over hoeveel nachtjes ben ik jarig? En mag ik een verjaardagsfeestje geven?

En dan is het opeens zover en ja wat doe je dan? Een kinderfeestje thuis organiseren geeft vaak nog een aardige organisatorische rompslomp. Er komt heel wat organisatietalent bij kijken om een leuk en spannend kinderfeestje te organiseren. 
Wilt u een betoverend feest en waarbij uw kind zich echt jarig en bijzonder voelt en waar nog lang over gepraat wordt dan kan de Toverbol u helpen!

Bent u op zoek, naar een betoverend kinderfeestje, maar wilt u iets anders dan bekende speelparadijzen, bioscoop of het tropisch zwembad? Dan bent u bij de Toverbol aan het goede adres.

Bij "De Toverbol" huurt u een betoverende en uitgebreid feestpakket waarin alles zit voor een uniek kinderfeest of … u laat de Toverbol uw kinderfeestje geheel/gedeeltelijk organiseren "De Toverbol" kan u helpen met de juiste inspiratie en materialen om een betoverend en compleet feest thuis of op Toverbol-locaties te organiseren?
De Toverbol verhuurt kant en klare pakketten voor een kinderfeestje thuis of op locatie. U kunt op deze manier een superleuk kinderfeest voor uw dochter/zoon thuis organiseren of op een Toverbol-locatie laten organiseren , zonder er al te veel tijd in te steken. Alles wat u nodig heeft, zit in onze pakketten.
De uitnodigingen ± 2 weken van tevoren naar u toegestuurd, het draaiboek en de themabox kunt u twee dagen voor de uitvoerdatum ophalen.
De pakketten zijn bij uitstek geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.
Ook kinderen,die speciale aandacht nodig hebben kunnen bij ons terecht!

De kinderen zullen verwonderd zijn, wat u of de Toverbol met de MBO-studenten tevoorschijn toveren uit het Feestpakket.

Vraag ook wat de mogelijkheden op div. locaties zijn!

Wij hebben 4 verschillende pakketten(geschikt voor ±10 kinderen, meer kinderen tegen meerprijs).

 

princess piraat