Algemene voorwaarden

Voorwaarden verhuur feestpakketten:
1. Reservering van het themapakket
Na het reserveren van het pakket ontvangt u een bevestiging met alle afspraken, voorwaarden en kosten. Wilt u het zwart/wit exemplaar ondertekenen en retourneren dan staat de afspraak vast.
2. Ophalen pakket
Twee dagen voor het feest kunt u het pakket ophalen en neem ik samen met u alles door en bekijken we de inhoud. 
3.Betaling:
Themakisten worden alleen meegegeven na ontvangst van het volledige huurbedrag. U kunt het bedrag contant betalen bij het afhalen of u zorgt ervoor dat het bedrag tijdig op onze rekening staat. De gegevens hiervoor staan in de bevestigingsbrief. Wij vragen een borg van €50,00.
4. Terugbrengen:
In de bevestigingsbrief die u van ons krijgt, staat de huurperiode vermeld. De retourdatum is belangrijk, omdat er na u een feestje gepland kan staan. 
5. Te laat inleveren
Met te laat terugbrengen, kunt u andere mensen in de problemen brengen. Voor iedere dag dat u het pakket extra in uw bezit hebt (extra vergeleken met de retourdatum die genoemd is in uw bevestiging) word €, 10,00 in rekening gebracht. Als het pakket helemaal niet word teruggebracht, worden de complete vervangingskosten in rekening gebracht.
6. Toezicht
Een volwassen persoon moet altijd toezicht houden als het pakket door kinderen wordt gebruikt.
7. Aansprakelijkheid
De Toverbol kan niet aansprakelijk worden gesteld als er letsel of schade opgelopen wordt door het uitvoeren van spelletjes of door het gebruik van materialen uit het pakket. De themakisten mogen alleen voor eigen gebruik worden gehuurd en niet worden doorverhuurd of op andere wijze te beschikking gesteld worden aan derden.
8. Wassen van kleding
De verkleedkleren mogen niet gewassen worden. Daar zorgen wij voor!
9: Verplaatsing/Annulering
Uw feest kan in overleg altijd worden verplaatst naar een andere datum. Bij annulering van u reservering gelden de volgende regels:

    • Bij annulering tot 2 weken voor de feestdatum, betaalt u €9,95 voor het draaiboek en de ontvangen uitnodigingen. Als u deze nog niet heeft ontvangen, dan is de annulering kosteloos.

 

    • Bij annulering tussen 1 en 2 weken voor de feestdatum, betaalt u 25% van de huurkosten met een minimum van €9,95.

 

  • Bij annulering tussen 1 week en 1 dag voor de feestdatum, betaalt u 50% van de huurkosten.
princess piraat